Erik Dahlbergsgymnasiet
facebook
Jönköping kommun
Program
twitter
instagram

Elevröster 2013

Här kan du läsa vad sex elever tycker om ED som sitt gymnasieval, samt var de ser sig i framtiden.

"ED:s breda utbud av olika utbildningar gör den till en social skola där du kan hitta vänner för livet. I framtiden ser jag mig som ekonomiansvarig på ett stort företag."

MARTHA STÅHL, EK 2013

"Vi har lärare som ser till att vi förstår ämnena och jag  kommer att få en bred kunskapsbas inom natur på ED. Efter gymnasiet vill jag bli läkare.”

HUSSEIN KHALED, NA 2013

"Jag ser fram emot att lära mig nya saker. Just nu håller jag på att lära mig att svetsa, vilket jag tror kommer vara bra att kunna. Då det är mycket APL på VF så tror jag att jag kommer få jobb direkt efter gymnasiet."

MARCUS ERICSSON, VF 2013

"Jag bestämde mig tidigt för att gå VO då jag länge varit intresserad av att hjälpa andra människor, särskilt äldre. Jag räknar med att jag under tiden på ED får högskolebehörighet och efter gymnasiet får jag jobb inom vården."

VICTOR NORDSTRÖM, VO 2013

"Vi har bra lärare och en bra klass, där vi bryr oss om varandra. SA ger mig en bred utbildning och jag tror att jag kommer läsa vidare till psykolog eller advokat."

NOUR ROHAM, SA 2013

"TE ger mig en bred utbildning, men är ändå praktisk. Jag trivs jättebra på ED och det är kul på TE. I framtiden ser jag mig ha ett jobb som jag trivs med inom tekniksektorn."

NELLIE JAKOBSSON, TE 2013


Dela p Facebook Dela p Twitter Pusha sidan Dela p Myspace Kom ihÂg sidan
Jönköpings kommun, utbildningsförvaltningen
Telefon 036-10 50 00

Ansvarig
Göran Isberg

Synpunkter på webbplatsen
Om cookies
Till www.jonkoping.selänk till annan webbplats