Erik Dahlbergsgymnasiet
facebook
Jönköping kommun
Program
twitter
instagram

Elevröster 2011

Det är lätt att förstå varför ED har nöjda elever.
"Jag valde NA på ED för att jag besökt skolan på Scheeledagen samt att ED har ett gott rykte. NA ger en bred utbildning och jag gillar kemi och matte. ED har glada och hjälpsamma lärare, de är bara så bäst. Efter gymnasiet vill jag plugga till läkare och jag skulle vilja arbeta utomlands, gärna i England, i framtiden".
KARAM ALSHAMI, NA 2011
"Jag valde EK på ED för att jag hört mycket gott om skolan. Att gå på EK är roligt och lärorikt. Jag förväntar mig att under gymnasietiden vidga mina kunskaper inom entreprenörskap och ekonomi. I framtiden hoppas jag driva ett eget företag".
FRIDA ANDERSSON, EK 2011
"Jag valde SA på ED tack vare skolans bredd, både inom utbildning och att ED är en mångkulturell skola. SA passar mig då jag alltid varit intresserad av samhällsfrågor och företagande. Jag tycker att det är jätteroligt att gå på ED och jag har utvecklats, både som människa och elev. I framtiden ser jag mig själv som ledare i något företag eller på bank".
SHTROJERA GERGURI, SA 2011
"VO på ED var ett självklart val för mig då jag vill plugga vidare inom vård och hälsa. Jag hade hört mycket bra om ED innan jag började gymnasiet. På VO har vi bra lärare. Efter gymnasiet vill jag utbilda mig till tandhygienist."
RAIHANA RAHMATI, VO 2011
"För mig var valet av VF på ED självklart. Jag hade hört bra om VF av polare och är inte besviken. På VF har vi bra lärare och vi har fått arbeta i verkstaden redan från första veckan. Jag är praktiskt lagd och ville gå ett program med möjlighet att få jobb direkt efter gymnasiet. Vilket jag såklart hoppas på att få, helst som VVS-montör".
JOHAN LÖF, VF 2011
"När jag skulle välja till gymnasiet föll valet på TE på ED för att jag såg möjligheterna i programmet. TE innehåller kurser med inslag av praktiska moment, vilket både passar mig och är något jag gillar. Jag trivs väldigt bra på ED och jag har roligt. Efter gymnasiet vill jag plugga vidare på högskola och i framtiden jobbar jag som ingenjör eller chef på ett stort företag."
HAMPUS PETERSSON, TE 2011
Dela p Facebook Dela p Twitter Pusha sidan Dela p Myspace Kom ihÂg sidan
Jönköpings kommun, utbildningsförvaltningen
Telefon 036-10 50 00

Ansvarig
Göran Isberg

Synpunkter på webbplatsen
Om cookies
Till www.jonkoping.selänk till annan webbplats